Stap voor stap uitleg hoe te registreren

1.     Installeren TimesUpp

Open in je smartphone de Appstore (Apple) of Play Store (Android)

Zoek naar TimesUpp en installeer de App op je smartphone

Beantwoord de vragen tijdens het instellen van TimesUpp en geef je Woon en Werkadres op, inclusief huisnummers.

2.      Je opgeven voor No Spits Today

Heb je een Apple dan klik je eerst op de 3 streepjes rechtsboven in de TimesUpp app en daarna in het menu op ‘ik doe mee’

Heb je een Android toestel dan klik je in de TimesUpp app onder in het scherm op ‘ik doe mee’

Klik nu op ‘Ik ben nieuw’ en vul nu in je: naam, email, kenteken en je persoonlijk actiecode in en klik vervolgens op ‘Volgende’

Je krijgt nu dit scherm te zien:

Wij geven aan wat je volgens het verkeersonderzoek ongeveer de afgelopen periode met de auto hebt gereisd.

Je kunt nu voor de resterende dagen aangeven hoe je reisde, je kunt echter geen auto meer kiezen.

Weet je het niet of wil je het niet invullen, kies dan het huisje.

Klik hierna op "Volgende'

Doorloop de rest van de stappen , en accepteer de voorwaarde van het programma, als het goed is krijg je op het einde dit scherm te zien.

3.     Bevestigen email registratie

Je ontvangt nog een email op het door jouw opgegeven email-adres. Klik op de "Geen spitsrijden meer voor mij!" link om de registratie af te ronden !

Nu doe je mee met het programma !

4.     Open No Spits Today in TimesUpp

Open TimesUpp. In het menu is ‘Ik doe mee’ nu vervangen door ‘NoSpitsToday’. Klik hierop mogelijk moet je nog een keer inloggen met je emailadres en je opgegeven wachtwoord.