Juiste instelling iPhone voor optimale registratie

TimesUpp kijkt voor No Spits Today of u de spits mijdt en geeft u dan vervolgens punten en credits hiervoor. Om dit te kunnen doen heeft TimesUpp wel toegang tot uw locatie nodig.

Daarnaast is het belangrijk dat we u een pushbericht kunnen sturen. We gebruiken dit om u te melden dat u punten hebt verdiend. Maar ook als we zien dat er iets verkeerd dreigt te gaan met de registratie van de spits mijdingen, u kunt dan nog op tijd actie ondernemen om alsnog uw punten te verdienen.

U kan deze zaken controleren in het Instellingen menu:

Open Instellingen en scroll naar beneden naar TimesUpp en klik daarop

Locatie dient op Altijd te staan

Zet naast de locatie ook Ververs op achtergrond en Mobiele data aan.

Zie ook TimesUpp ververst niet op de achtergrond (iOS 11)